When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.
Visit our Privacy Policy to learn more. By continuing to use the site, you agree to this use of cookies and data.

Været i Norge i portalen METEOPROG er representert av prognosekarter, meteogrammer, værmeldingstabeller for mer enn 9000 byer, inklusiv 85 byer i Norge som er beregnet av numerisk værmeldingstabell.

Datamaskinmodellering er ført av Ukrainsk senter for økologiske og vannprosjekter (USØVP) Siden Tsjornobil ulykker er spesialister fra det senteret engasjert i prosjekter i stor målestokk for matematisk modellering av miljøet sammen med de ledende vitenskapelige sentrer i EU, USA og Russland.

Portalen Meteoprog bruker moderne vitenskapelige utviklinger i regnemeteorologi og gir den enestående service i Norge, næmlig detaljert fremstilling av værmelding, til de interesserte brukerne.

Prosjekt METEOPROG er realisert med forente krefter av internetselskap FanMedia og USØVP.

Ukrainsk senter for økologiske og vannprosjekter (USØVP) er grunnlagt i 1999 av Akademi for teknologiske kunnskaper i Ukraina og medarbeidere ved Institutt for datamaskin- og systemproblemer ved Nasjonal vitenskapelig akademi i Ukraina som vitenskapelig, ingeniør- og informasjonssenter som spesialiserer seg i utvikling av programsystem i avgjørelsestøtte for værmeldingproblemer, hydrologisk elve- og flomregime, kystsonedynamikk, forurensing, utstrålingssikkerhet, økologisk management, styring av vannsystem.


METEOPROG.NO

Kontakter

e-mail: info@meteoprog.com

tel. +38 044 206-11-70