Været i Norge i portalen METEOPROG er representert av prognosekarter, meteogrammer, værmeldingstabeller for mer enn 9000 byer, inklusiv 85 byer i Norge som er beregnet av numerisk værmeldingstabell.

Datamaskinmodellering er ført av Ukrainsk senter for økologiske og vannprosjekter (USØVP) Siden Tsjornobil ulykker er spesialister fra det senteret engasjert i prosjekter i stor målestokk for matematisk modellering av miljøet sammen med de ledende vitenskapelige sentrer i EU, USA og Russland.

Portalen Meteoprog bruker moderne vitenskapelige utviklinger i regnemeteorologi og gir den enestående service i Norge, næmlig detaljert fremstilling av værmelding, til de interesserte brukerne.

Prosjekt METEOPROG er realisert med forente krefter av internetselskap FanMedia og USØVP.

Ukrainsk senter for økologiske og vannprosjekter (USØVP) er grunnlagt i 1999 av Akademi for teknologiske kunnskaper i Ukraina og medarbeidere ved Institutt for datamaskin- og systemproblemer ved Nasjonal vitenskapelig akademi i Ukraina som vitenskapelig, ingeniør- og informasjonssenter som spesialiserer seg i utvikling av programsystem i avgjørelsestøtte for værmeldingproblemer, hydrologisk elve- og flomregime, kystsonedynamikk, forurensing, utstrålingssikkerhet, økologisk management, styring av vannsystem.


METEOPROG.NO

Kontakter

e-mail: info@meteoprog.com

tel. +38 044 206-11-70